اطلاعیه
بسمه تعالی
دبیران محترم کانون ها و انجمن های پژوهشی
سلام علیکم
گزارش فعالیت های تشکل های طلبگی خود را در وبلاگ مرکزی کانون ها و انجمن های پژوهشی به اشتراک بگذارید.
با تشکر
اداره راهبری تشکل های پژوهشی
بسمه تعالی
دبیران محترم کانون ها و انجمن های پژوهشی
سلام علیکم
گزارش فعالیت های تشکل های طلبگی خود را در وبلاگ مرکزی کانون ها و انجمن های پژوهشی به اشتراک بگذارید.
با تشکر
اداره راهبری تشکل های پژوهشی
روش های عملی تقویت حافظه
گزارش فعالیت های کانون مدرسه علمیه صادقیه -تبریز
کانون پژوهشی حوزه علمیه صادقیه تبریز از سال 1388 تاسيس شد اما فعالیت های رسمی خود را از سال91-90 آغاز کرد کانون پژوهشی در سه رشته: علوم قرآنی- ولایت فقیه- مهدویت فعالیت می کند .
گام اول
هسته مرکزی کانون: شامل معاون پژوهش و دو نفر از اساتید مجرب(حجت الاسلام و المسلمين آقای مجتبي نظری و آقای دكتر اسماعيل دخیلی) و دو نفر از طلاب عضو کانون ( خانم ها مريم قاسمپور ووحيده فرشباف زيرك كار)؛ در راستای تأمین اهداف کانون پژوهشی می باشند و در تاریخ 09/08/91 سیر مطالعاتی یک روزه توسط سر کار خانم دین پرور برای اعضای محترم کانون برگزار گرديد در اين کارگاه استاد به اعضای کانون تکالیفی را ارائه نمود و به اعضاي کارگاه بسته پژوهشی (شامل کتاب روشهای یادگیری و مطالعه دکتر علی اکبر سیف، خودکار و بروشوری درباره کانون) اهداءو يك نمونه نيز به مركز ارسال گرديد.
در ادامه فعالیتهای کانون طبق مذاکره ای که با مدیریت محترم موسسه میراث شیعه داشتیم کارگاه دو روزه ای با حضور مدیریت محترم جناب آقای قربانی در حوزه علميه صادقیه برگزار شد که کارگاه منبع شناسي اسلامي در مورخه 16/08/91 و18/08/91 برگزارگرديد در اين كارگاه استاد به معرفي علوم اسلامی از جمله تفسیر قرآن، حدیث، تاریخ، رجال، فقه، اصول، کلام، فلسفه، منطق، اخلاق، عرفان پرداختند و منابع هر یک از این علوم را به صورت تفصیلی ارائه دادند همچنين كارگاه يك روزه با عنوان آشنايي با نرم افزار هاي اسلامي در مورخه 02/09/91 توسط استاد محترم جناب آقاي قرباني كه به معرفي انواع نرم افزارها از جمله جامع التفاسیر، نور الاحادیث و پک کامل نرم افزارهای موسسه نور برای اعضای محترم معرفی و توضیح داده شد.همچنين اين سه گروه بعد از گذراندن اين كارگاه ها مقاله هاي خود را بصورت عملي انجام دادند و يك نسخه از آن را به مديريت استان ارسال گرديد كه دو گروه رتبه مدرسه اي و يك گروه هم رتبه مدرسه اي وهم استاني را از گرايش علوم قرآني كسب نمودند.
گام دوم:
در ادامه اعضاي محترم كانون پژوهشي گام دوم خود را در مورخه 17/11/92 آغاز نمودند و اين كانون همچنان در3 رشته (علوم قرآني، ولايت فقيه و مهدويت) فعاليت خود را ادامه داد .
در راستاي تامين اهداف كانون پژوهش در تاريخ06/08/92 مقدمه ي سير مطالعاتي همراه با توضيح منبع شناسي مهدويت و توضيح لازم در مورد كتاب نگين آفرينش توسط سركار خانم سعادتمند براي اعضاي محترم كانون برگزار شد.
همچنين ادامه سير مطالعاتي توسط سر كار خانم رمه پرور در مورخه 17/11/92 برگزار گرديد كه در اين كلاس براي اعضا باتوجه به رشته هر گروه كتابهايي كه در آيين نامه كانون پژوهشي آمده است معرفي نموده اند تا اعضاي گروه سير مطالعاتي خود را آغاز نمايند اين اعضاء هر هفته در ساعاتي مشخص جهت رفع اشكال با حضور استاد محترم سركار خانم رمه پرور موظف به شركت در كلاس مي باشند.
لازم به ذكر است كه بصورت گام به گام همراه با سير مطالعاتي توسط سركار خانم آمنه رمه پرور آموزش روش مقااله نويسي نيز صورت گرفت.
همچنين براي اين اعضاء كار گاهي با عنوان آشنايي با مطالعه و منبع يابي الكترونيكي و آشنايي با word توسط سركار خانم محمدي خواه برگزار شد.
گام سوم:
در ادامه گام سوم كانون پژوهشي فعاليت خود را از ترم اول سال تحصيلي 93-94 كلاس هاي خود را بر طبق رشته تخصصي خود آغاز كردند. در اين ترم بنا به تصميم گيري معاونت پژوهشي حوزه، هر گروه موظف شدند در كلاس هاي تخصصي خود شركت نمايند همچنين سرپرستي كلاس هاي به شرح ذيل مي باشند:
گروه علوم قرآني به سرپرستي اساتيد محترم جناب آقاي وليزاده و سركار خانم رزمجو در رشته صرف و نحو و تفسير دوره اي را سپري كردند
گروه ولايت فقيه به سرپرستي جناب آقاي طباطبايي نحوه ي پاسخگويي به شبهات را آموزش ديدند
وكلاس هاي گروه مهدويت به سرپرستي سركار خانم رمه پرور گرديد.
همچنين وضعيت كانون در حال حاضر در مرحله ارزیابی مقالات خود در رشته تخصصشان توسط اساتید نامبرده مي باشد.
لازم به ذکر است برای تشکیل گروه های جدید در حال جذب اعضاء می باشد.